spot_img
spot_imgspot_img

Zvanično: Uvedena linija za Istanbul karte u prodaji!

Uzbudljiva vijesti za sve ljubitelje putovanja! Lumiwings je zvanično uveo novu destinaciju iz Tuzle do prelijepog Istanbula. Ovaj uzbudljivi korak otvara vrata za putnike iz Tuzle da istraže neodoljive čari turske metropole, i to uz početak prodaje karata od 5. marta.

Sada, putnici imaju priliku da rezervišu svoja sjedišta i isplaniraju putovanje do Istanbula uz Lumiwings, aviokompaniju koja se ponosi udobnošću, sigurnošću i vrhunskom uslugom. Ova nova linija povezaće Tuzlu direktno sa Istanbulom, omogućavajući brza i praktična putovanja između ova dva fascinantna grada.

Istanbul, bogat istorijom, kulturom i živopisnom atmosferom, sada je lakše dostupan putnicima iz Tuzle. Karte su već puštene u prodaju, stvarajući uzbuđenje među onima koji žele doživjeti čuda ovog jedinstvenog grada.

Započnite svoje putovanje iz snova – rezervišite svoje karte i budite među prvima koji će iskusiti čari Istanbulskih ulica sa Lumiwings od 5. marta!

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri