Već od 15 eura: Kako pronaći jeftine karte Ryanairom?

- Advertisement -
Jeftini Letovi 1

Ryanairom ponekad zaista možete kupiti izuzetno jeftine karte. Na primjer, kartu iz Sarajeva do Geteborga možete kupiti za čak 15 eura.

Da biste našli najpovoljnije avio karte, bitno je da budete fleksibilni sa datumima, ponekad i destinacijama. Ukoliko imate tačno određen datum putovanja, može da se desi da ubodete dobru ponudu, ali može da se desi i da cijena karte košta kao i kod regularnih avio kompanija.

U svakom slučaju, dobro je na vrijeme početi pretragu, najbolje par mjeseci prije putovanja. Da biste našli najjeftinije cijene karata, preporučujemo da prvo odete na stranicu Fare Finder.

Do stranice Fare Finder možete doći tako što ćete na Ryanair-ovom sajtu kliknuti na Plan u gornjem meniju i onda kliknuti na Fare Finder ispod Explore.

Jeftini Letovi0 1

Ukoliko pretragu obavljate iz Bosne i Hercegovine, u polju za mjesto polazišta će automatski pisati Sarajevo. Naravno, možete i da promjenite polazišnu destinaciju ako vam više odgovara neki drugi aerodrom.

Dakle, kada dođete do stranice Fare Finder, možete da izaberete mjesto polaska, željenu destinaciju (ovdje je najbolje ostaviti Anywhere jer će vam onda izbaciti sve jeftine letove iz naznačenog mjesta polaska) i cijenu avio karte — do 20, 50, 60, 80, 100 ili 150 evra. Postoji mogućnost i da upišete i iznos koji vama odgovara.

Jeftini Letovi1 1

Kada kliknete na dugme Let’s go, izaći će vam stranica sa najboljim ponudama. Pored destinacije će pisati najjeftinija pronađena cijena, zajedno sa mjesecom kada kartu možete kupiti za taj iznos.

Slijedeće što je potrebno jeste da kliknete na destinaciju koja vas zanima i saznaćete i koji datumi su najpovoljniji za putovanje. Na toj stranici možete pogledati i povratne letove.

Bez Naslova2 1

Ako niste fleksibilni sa datumima i znate tačno kada i gde putujete, jedino što treba da uradite jeste da na naslovnoj strain Ryanaira u pretraživač ukucate mesto polaska, destinaciju i datum. Možete birati da li ćete kupiti kartu u jednom pravcu ili povratnu. Ovde takođe treba da obeležite za koliko ljudi kupujete karte.

www.putujte.ba

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri