spot_img
spot_imgspot_img

Stjuardese otkrile koje je sjedište u avionu bolje izbjegavati!

Kako birate sjedišta u avionu? Da li birate onu kraj prozora ili prolaz? U odabiru vam mogu pomoći savjeti stjuardesa koje su otkrile koja su najbolja, a koja najgora sjedišta u avionu i zašto su takva.

Stjuardese poznatih aviokompanija TUI, Virgin Atlantic, British Airways i EasyJet podijelile su vrijedne savjete za putovanja, uključujući upozorenje o određenom sjedištu u avionu koje je najbolje izbjegavati, piše Fenix ​​Magazin.

Budući da je red 11 obično u sredini aviona, većina stjuardesa preporučuje da izbjegavate sjedišta u ovom redu, jer ćete vjerovatno među posljednjima napustiti avion. Posebno su nepovoljna sjedišta 11A i 11F, gdje je vjerovatno da će putnik sjediti pored prozora, što znači da će po slijetanju trebati duže da izađe iz aviona.

Stjuardese tvrde da odabir pravog sjedišta može donijeti dodatne pogodnosti. Najmanji detalji, poput blizine izlaza, kuhinje ili toaleta, mogu imati ogroman utjecaj na vaše iskustvo putovanja.

“Preporučujemo da odaberete sjedište 4C. Najbolji je izbor za udobno putovanje, bez neugodnih mirisa i nudi lak pristup toaletu“, savjetuju.

www.putujte.ba

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri