spot_img
spot_imgspot_img

Štedi dok voziš – Uštedi na putnim troškovima dijeleći prijevoz s drugima!

PoveziMe će vaša putovanja učiniti lakšim, jeftinijim i društveno zabavnijim.

Ako još niste čuli za nas, sada je pravo vrijeme da se pridružite našoj zajednici i iskoristite sve njene prednosti. Prvo i najbitnije jeste da je jednostavna za korištenje. U nekoliko koraka, možete pronaći idealnu vožnju ili putnike za vaše putovanje.

Kako radi?

  • Ako ste prvi put, registrirajte se jednim klikom na PoveziMe: Kreirajte svoj profil na PoveziMe putem Gmail-a. Registracija je brza i jednostavna. Unesite osnovne informacije i ako želite postavite sliku profila kako biste se predstavili zajednici.
  • Ponudite vožnju: Ako putujete na određeno odredište i imate slobodna sjedala u vašem vozilu, jednostavno unesite svoje putovanje na PoveziMe.
  • Pronađite suputnika: PoveziMe će prikazati dostupne vožnje prema vašoj željenoj destinaciji. Na temelju profila, možete odabrati s kim želite podijeliti svoje putovanje.
  • Brza i jednostavna potvrda na jednom mjestu. Pošaljite, putem aplikacije, zahtjev za vožnju, a vozač će vam u kratkom roku odgovoriti. Ako aktivirate Viber, sve poruke će vam stići na jednom mjestu čim odobrenje dođe.

Registrirajte se već danas na PoveziMe i započnite svoju sljedeću avanturu. Pridružite se rastućoj zajednici entuzijastičnih putnika i vozača jer zajedno gradimo održiviju i povezaniju budućnost!

PoveziMe – besplatna platforma za dijeljenje vožnji i uštedu troškova.

A uskoro spremamo mnoga iznenađenja za vas!

Stoga nas zapratite na:
FB @povezime.ba   https://www.facebook.com/PoveziMe.Ba

IG @povezime.ba

PoveziMeBa (@povezime.ba) instagram.com

Link na besplatnu platformu: https://povezime.com/

Carpooling Povezime
Povezimeba Ig11
Povezime Ekonomicno Putovanje Bih Sarajevo
- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri