Red letenja za APRIL 2024. sa aerodroma Tuzla

- Advertisement -

Napomena: Sa aerodroma Tuzla redovni prevoz putnika vršit će Wizz Air. Ovdje možete pronaći ljetni red letenja za April 2024. godine.

Tzl11 1
Tzl22
- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

1 COMMENT

  1. Zasto nista ne objavljujete o letovima iz Holandije i prema Holandiji ? Nas Ministar za komunikacije E. Forto i direktor Aerodroma u Tuzli nikad i nigdje ne pominje kada ce osposobit letove za ovu zemlju , neznamo jeli u pitanju nesposobnost ili zaboraljena destinacija za i iz Holandije . Cini nam se da Vas vise ne interesuje nas svijet ovde , a i drugi samo je bitno da se afirmira Sarajevo i druge Zemlje a nas iz Holandije za druga mjesta u Bosni i Hercegovini kao da ne postoje i pala su u potpuni zaborav . Ukinuli ste sve iz Eindhovena a i sada iz Mastrichta nista na vidiku da bi mi iz ostalih mjeta B i H mogli doci kuci u sto kracem vremenu pozdrav za Vas , javite i radite nesto brze i za Nas !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri