spot_img
spot_imgspot_img

Počinju direktni letovi između Beograda i Mostara

Od ponedjeljka, putnici će moći uživati u novoj ponudi letova između Beograda i Mostara, jer je Air Serbia najavila direktnu avioliniju na ovom pravcu.

Mostar Beograd Redovna Linija

Air Serbia će od ponedjeljka uspostaviti novu avioliniju koja će povezivati Beograd i Mostar. Planirano je da avioni lete tri puta sedmično, i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Ova nova ruta koristiće avione tipa „Embraer 190/195“, a putovanje će trajati samo 50 minuta. Cijene karata kreću se od 56 eura po smjeru, dok povratna karta košta od 104 eura u ekonomskoj klasi.

Jiri Marek, generalni direktor Air Serbia, izrazio je optimizam zbog ove nove rute, ističući da će pozitivno utjecati na ekonomski rast, kulturnu razmjenu i saradnju na Zapadnom Balkanu. Potpisivanje ugovora o uspostavljanju linije nagovještava početak jednog novog i uzbudljivog putovanja za putnike između ova dva grada.

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri