spot_img
spot_imgspot_img

Manifestacija “Zima u Tuzli”: Bogat program za sve generacije

Trg Slobode u prazničnom ruhu, adventske kućice i novogodišnji ukrasi znak su da je skoro sve spremno za još jednu “Zimu u Tuzli”.

Po ugledu na gradove iz regije i Evrope, koji tradicionalno nude bogate zimske markete i praznične programe, zimsku sezonu u Tuzli i ove godine će obilježiti manifestacija “Zima u Tuzli”, koju organizuju Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla, u partnerstvu sa Bingo Grupom, te uz sponzorstvo NLB Banke BiH.

Manifestacija “Zima u Tuzli” ove godine počinje 15.12.2023. godine koncertom mlade pjevačice Džejle Ramović i trajaće do 07.01.2024. godine.

Za ovu manifestaciju obezbjeđen je bogat muzičko-zabavni program. Program podrazumijeva i sadržaj za najmlađe, tako da će se u danima vikenda od 12.00 do 14.00 sati organizovati posebno osmišljen program sa animatorima, maskotama i muzičkim programom za mališane, a 31.12.2023. u 12.00 sati na Trgu slobode očekuje vas tradicionalna, dječija nova godina. Program za djecu nastavit će se i u novoj godini i to 6. i 7. januara 2024. godine.

Manifestacija “Zima u Tuzli, ne samo da obogaćuje turističku ponudu u zimskom periodu, nego i pruža podršku poduzetnicima i obrtnicima, koji dobiju priliku da se predstave u kućicama na Trgu slobode. Ugostitelji i obrtinici će kroz 20 mobilnih kućica koje će krasiti Trg slobode imati priliku da prezentiraju svoje proizvode i gastro ponudu posjetiocima manifestacije.

Ovim događajem se svakako želi građanima i posjetiocima Tuzle boravak učini boljim, ljepšim i kvalitetnijim u zimskim i prazničnim danima.

Zima U Tuzli
- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri