Himmel-Ag, Briga i Dostojanstvo u Teškim Trenucima

- Advertisement -

U trenucima gubitka voljenih osoba, potrebna nam je podrška koja razumije delikatnost i osjetljivost situacije. Himmel-Ag, naše pogrebno preduzeće, predstavlja sigurno utočište tokom teških vremena. S ponosom nudimo niz usluga koje olakšavaju organizaciju pogreba i pružaju udobnost u planiranju.

Prevoz Pokojnika Iz Inostranstva i EU:

Nudimo usluge prevoza pokojnika iz Austrije, Nemačke, Švicarske i ostalih zemalja EU. Specijalnim pogrebnim vozilom, brzo i sa potpunom sigurnošću, prevozimo preminule na željeno odredište.

Kompletna Organizacija Pogreba i Ekshumacije:

Himmel-Ag preuzima odgovornost za kompletnu organizaciju pogreba, uključujući i ekshumaciju. Naš iskusni tim brine o svakom detalju, omogućavajući obitelji da se posvete žalovanju.

Pribavljanje dokumentacije i prevoz pokojnika iz čitave Evrope

Prevoz vršimo najsavremenijim klimatizovanim voznim parkom i nudimo Vam najveći izbor kompletne pogrebne opreme. Izrađujemo bukete, vijence, suze i aranžmane od prirodnog cvijeća. Organizujemo duvački orkestar, fotografisanje i video snimanje. Izrađujemo umrlice i umjesto Vas objavljujemo i na internetu.

Administracija i prevoz pokojnika

Za svoje klijente uz uslugu prevoza obavljamo pribavljanje svih potrebnih dozvola i dokumenata neophodnih za međunarodni prevoz pokojnika. Administraciju i prevoz pokojnika se vršimo u najkraćem mogućem roku i uz poštovanje rokova sahrane i običaja porodice preminule osobe. Za prenos posmrtnih ostataka iz inostranstva u Bosnu i Hercegovinu, potrebno je pribaviti odgovarajući dokument Bosne i Hercegovine – sprovodnicu. Zahtjev za izdavanje sprovodnice radi prijenosa posmrtnih ostataka (tijela ili urne) državljanina BiH podnosi rodbina preminulog ili predstavnik pogrebnog poduzeća koji je opunomoćen od strane porodice umrlog. Punomoć treba biti ovjerena kod nadležnog organa BiH ili SR Njemačke. Također, podnose se i slijedeća dokumenta:

  • Putna isprava umrlog lica. Ukoliko preminula osoba nije u posjedu važeće putne isprave BiH ili lične karte BiH potrebno je priložiti dokaz o državljanstvu BiH (uvjerenje o državljanstvu ili rodni list sa naznakom BiH državljanstva),
  • Izvod iz matične knjige umrlih na međunarodnom obrascu, koje izdaje nadležni organ SR Njemačke,
  • Leichenpass (dokument koji izdaje nadležni organ SR Njemačke za umrle osobe),
  • Potvrda ljekara mrtvozornika o uzroku smrti (Todesbescheinigung),
  • Potvrda o osiguranom grobnom mjestu u BiH,
  • Podaci o vozilu, vozaču, rješenje o registraciji za obavljanje pokopne djelatnosti i mjesto prelaska granice u BiH.

Bogat Izbor Pogrebne Opreme:

U našoj ponudi pronaći ćete širok izbor kovčega, cvjetnih aranžmana, vijenaca te mogućnost učlanjenja u pogrebnu pripomoć. Pružamo sveobuhvatnu podršku kako biste dostojanstveno ispratili svoje najmilije.

Po Želji Kućne Posjete:

Razumijemo važnost udobnosti u teškim trenucima. Po vašem zahtjevu, pružamo uslugu kućnih posjeta kako biste mogli planirati sve detalje iz udobnosti vlastitog doma.

Važnost Povjerenja i Brze Reakcije:

Svaki povjereni zadatak izvršavamo s potpunim povjerenjem, brzo i efikasno. Naša usluga prevoza pokojnika iz inostranstva i EX Jugoslavije, uz završavanje dokumentacije, prilagođena je najpovoljnijim cijenama u regiji.

Kontaktirajte Nas:

Adresa: Trnovac bb, 75000 Tuzla

Telefon: +387 35 264 727

Mobitel: +387 61 733 489

Više informacija na: https://himmel-ag.com/

Neka Himmel-Ag bude Vaša podrška u teškim trenucima. Poverite nam brigu o organizaciji pogreba, jer briga o dostojanstvu vaših najmilijih je naša prednost.

Pogrebne Usluge Himmel Tuzla
- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri