spot_img
spot_imgspot_img

Balkan Transfer uspostavlja prijevoz sa aerodroma Banjaluka do Sarajeva!

Obavijest za putnike Aerodroma Tuzla iz Geteburga, Stokholma, Beca, Nuremberga i Berlina.

Ukidanje baze Wizz Aira na Aerodromu Tuzla i ukidanje letova na veći broj destinacija razočaralo je sve ljubitelje putovanja, ali i bh. dijasporu. Dobra vijest je da su za neke od tih destinacija dostupni jeftini letovi sa Aerodroma Banja Luka kompanijom Ryan Air, a putnicima iz Sarajeva sada će posebno dobro doći i transferi Balkan Transfera prilagođeni tim letovima koji ih voze direktno iz Sarajeva na njihov let, ili sa njihovog leta u Sarajevo.

Destinacije koje su od izuzetnog značaja za brojnu bh. dijasporu, ali i za sve građane BiH koji žele povoljno turistički ili poslovno putovati, poput Berlina, Geteburga, Stockholma, Brisela, Beča i Nuremberga, moguće je posjetiti po nevjerovatno jeftinim cijenama od već 12 EUR u jednom pravcu ili 25 EUR za povratne karte. Ove cijene dostupne su tokom cijele godine, a pregledom cijena za septembar 2023. godine pronašli smo letove za sve ove gradove po cijeni manjoj od 25 EUR.

Oficijelni partner Ryan Aira za BiH u segmentu aerodromskih transfera, Balkan Transfer, sada nudi transfere prilagođene svim letovima Ryan Aira sa Aerodroma Banja Luka do Sarajeva. Osim do Sarajeva, transferi su također dostupni do Banja Luke, Prijedora, Kozarca i Sanskog Mosta.

Vožnja od Aerodroma Banja Luka do Sarajeva traje nešto ispod 3 sata, a većinom se odvija po novoizgrađenom autoputu, što je čini udobnom i sigurnom. Uzimajući u obzir udaljenost, putarine i parking, dijeljeni transferi su i mnogo povoljnija opcija za putovanje od privatnog automobila. Tako će putnici koji su navikli na korištenje usluga Balkan Transfera od Sarajeva do Aerodroma Tuzle moći letjeti na ovih šest destinacija sa Aerodroma Banja Luka.

Transfere sa Aeordroma Banja Luka do Sarajeva i nazad prilagođene letovima RyanAira možete rezervisati na web-stranici Balkan Transfera.

(LINK:https://balkantransfer.com/aerodrom-banja-luka-sarajevo/)

www.putujte.ba

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri