spot_img
spot_imgspot_img

Aerodrom Banja Luka donosi inovacije i prijatna iznenađenja

U cilju ostvarenja što boljih rezultata, Aerodrom Banja Luka preduzima odlučne korake ka unapređenju svojih usluga.
Nedavno je završeno proširenje parkinga, što je bilo posebno važno jer je tokom vrhunskih sezona postojeće parkiralište bilo nedovoljno za potrebe putnika.

Uz to, trenutno se finalizuje uređenje parka ispred pristanišne zgrade, s posebnim naglaskom na stvaranje ugodnog ambijenta za putnike. Ovaj novi park će biti pažljivo osmišljen kako bi pružio izvanredno iskustvo, s posebnom pažnjom posvećenom najmlađim putnicima koji će imati priliku uživati u posebno dizajniranom igralištu unutar parka. Ovim inicijativama Aerodrom Banja Luka stremi ka pružanju još boljeg iskustva putnicima tokom njihovog boravka na aerodromu.

Također, Aerodrom Banja Luka osigurao je transferni prijevoz putnika iz Banja Luke širom Bosne i Hercegovine, s posebnim naglaskom na kvalitetu usluge pružene od strane Balkan Transfera.

Međutim, uzbudljiva najava koja će zasigurno doprinjeti pozitivnom aerodromskom iskustvu je otvaranje Duty Free shopa početkom ove godine.
Ovaj korak predstavlja značajan pomak za aerodrom, jer će otvaranje Duty Free shopa donijeti ne samo dodatnu udobnost putnicima, već i značajne prihode. Odluka da se otvori Duty Free shop bila je neophodna i dobrodošla, što će zasigurno doprinjeti rastu i razvoju aerodroma.

- Advertisement -

Napomena: Obavezno je prilikom prenošenja/preuzimanja sadržaja s web portala Putujte.ba u zaglavlju naznačiti izvor (Putujte.ba - sa URL odgovarajućeg sadržaja).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slični članci

Zadnje vijesti

Naši partneri